Hashbalnor's FotoPage

By: Hashbalnor Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Oct-2008 10:05 Email | Share | | Bookmark
SMKSB Alumni 1991-1995, Majlis Berbuka Puasa

 
Antara ynag hadir.. sweet memory
wah2.. meriahnya..
View all 6 photos...
Disebabkan kesibukan kerja dan sambutan aidilfitri selepas majlis ini berlangsung, aku tak sempat untuk memuatkan gambar ini dengan segera.So hari ni aku agak free, bolehlah uploadkan gambar2 yg ade diruangan fp ini. Inilah sekitar Majlis Berbuka Puasa sempena Re-union Ex-school SMK Sg Besar yang di adakan di Restoran Puteri, Sg Penchala pada 13 September 2008. Dari hanya bualan kosong di ruangan email akhir ia menjadi kenyataan apabila majlis yg tidak seberapa ini berlangsung jua akhirnya. Oleh kerana desakan naluri kerinduan terhadap rakan2 lama yang membuatkan aku mengambil keputusan untuk menganjurkan majlis ini. Alhamdulillah dengan bantuan rakan2 terutama Nida + Huda majlis ini berlangsung tanpa sebarang masalah dan penuh meriah sekali. Walaupun masih ramai yang tidak dapat menghadirkan diri diatas sebab2 tertentu, namun kemeriahan tetap dirasai oleh kami semua. Diruangan ini aku paparkan beberapa gambar sekitar majlis tersebut. Kepada rakan2 yg tak dapat hadirkan diri tu, boleh la melihat disini betapa meriahnya kami..
Disebabkan ruangan adalah terhad korang semua boleh masuk ke web album aku :

http://picasaweb.google.com/akuhash/MAJLISBUKAPUASARRP02#


Wednesday, 10-Sep-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
Mesyuarat Agung UMNO Cawangan Subang Jaya Selatan

Emcee sdg bace doa ..aminnnn
Barisan org kuat...my love yg plg ensem tu..
Ahli yg hadir.. mana lagi pemuda ni..
View all 12 photos...
Emm.. Ni first time aku ikut gi meeting umno.. itu pun sebab husband aku paksa.. kira paksa rela la nih.. Nama jer ahli Puteri Umno tapi x penah aktif.. this year my husband dah jadi antara org2 penting dlm parti, so aku kena involve la jugak bagi memberi sokongan padu pada org terCINTA.. cewahhhhh..
Anyway, SELAMAT MAJU JAYA....hidup umno!!!!!


Friday, 15-Aug-2008 09:28 Email | Share | | Bookmark
Richbill's Family Day at Tiara Beach Resort, Port Dickson

Get ready sume..
ha.. cepat bang oiiii!
belek2 aper lak tuh??
View all 6 photos...
Julung2 kali nyer Richbill buat family day.. ni merangkap annual dinner skali la.. cum 10 year Anniversary.. aku salah seorang comittee member.. best jugak kat Tiara Beach resot nih..


Monday, 21-Jul-2008 05:22 Email | Share | | Bookmark
Sentuhan Creative

online photo editor
onlie photo editor
Photoshop
View all 26 photos...
Ini semua hasil yg aku edit dlm pelbagai software.. ade yg aku baru belajo and try.. ada yg aku edit dlm photoshop element 6 (using trial), ada jugak using online photo editor.. this one more easy, no need 2 download software, just edit thru online.. u all sume boleh try!


Monday, 21-Jul-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
Genting Higland in Memory

Abah, Aqilah & Mama
Mama & Aqilah
Kami semasa bercuti di Genting.. camera rosak.. sempat shoot 2 keping jer.. x de rezeki..
tp nasi baik ade 2 keping ni.. kira ok la.. masa ni aqil blm lahir lagi.. Aqilah pun masa ni kecik lagi..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net